Ofertele pentru produsul

 

Mtx Matrix 336069 Nivel cu spirite - 600 mm (336069)

34,53 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 34,53 RON

Descrierea produsului
Descriere

cu un cadru solid din aluminiu, nivelul și rigla din aluminiu mtx este ideal pentru măsurători în casă și în construcții, precum și pentru ajustări de nivel și suspendare.

ușurința și caracterul practic: doi factori de o importanță capitală pentru cei care au nevoie de precizie în viața de zi cu zi.

potrivită atât pentru zidari, cât și pentru tâmplari și cei care se ocupă de bricolaj.

carcasa nivelului cu bulă de aer este realizată din profil dreptunghiular din aluminiu cu amortizoare din cauciuc la ambele capete.

modelul dispune de trei nivele cu bulă de aer pentru verificarea abaterilor la unghiurile orizontale, verticale și de 45 de grade.

precizia de măsurare - 1 mm m (0,057 grade).

o parte a corpului este filetată și are o scală de măsurare metrică, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat ca riglă de măsurare.

caracteristici

dimensiune: 600 mm

nivel: nivel de apă 3db, vertical, 45°.

dimensiune: 600x50x20mm

greutate: 0,19kg



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.